Dragi dijaki, dijakinje,

vsem zaposlenim v Gimnaziji Ormož nam je zelo pomembno, da ostanete v dobri psihični in izobraževalni kondiciji in da se dobro znajdete v novih oblikah komunikacije in odnosov. Zato vam v nadaljevanju prilagam nekaj povezav za boljšo organizacijo učenja in prostega časa, nekaj o (ne)odlašanju, pa nekaj o nujno potrebni zbranosti oz koncentraciji, še nekaj o sproščanju namesto stresa in o primerni (asertivni) komunikaciji z drugimi v prihodnjih dneh oz. tednih.

Za četrte letnike, ki naslednje šolsko leto nadaljujete študij in do 18. marca 2020 oddajate svoje vpisne želje na fakultete pa dodajam še pomembne informacije o prijavno sprejemnem postopku na fakultete:

Spoštovani starši,
šolska svetovalna služba vam bo tudi v tem času – na prilagojen način – pomagala, če boste potrebovali informacijo, nasvet ali kakršnokoli podporo.

Svetovalna delavka Polona Kosec Krajnc sem dosegljiva prek e-pošte: polona.krajnc1@guest.arnes.si in na telefonski številki 031/720-113 (med 9.00 in 11.00 uro – od ponedeljka do petka).

(Visited 80 times, 1 visits today)