Dijaki 2. letnika obeh programov boste torek (22. 1. 2019) preživeli v prostorih Mladinskega centra Ormož in gRajskega centra Ormož. V okviru obveznega dela OIV oziroma ID so organizirane različne aktivnosti, spremljevalka je profesorica Renata Bezjak.
Dobimo se ob 9.00 v MCO (grad Ormož). Najprej bo predavala oziroma predstavila svojo zgodbo naša bivša dijakinja Katja Vizjak. Govorila bo o zdravi samopodobi. Poleg tega bodo pripravljene delavnice in nekaj družabnosti (namizni tenis in nogomet). V MCO smo do 10.50, potem gremo v šolo na kosilo, ob 11.45 se vrnemo v MCO oziroma gRajski center (razdelili vas bomo na skupine) in tam ostanemo do 13.00.

Dijaki 3. letnika programa gimnazije boste torek preživeli v Mariboru, spremljevalec je profesor Radovan Milovanović, izvedba aktivnosti (tudi prevoz) je za dijake brezplačna.
Odhod je ob 8.00 s parkirišča. Dijaki se boste v obliki muzejske delavnice seznanili s potekom dogodkov in okoliščin, ki so privedli do osamosvojitve in vojne za Slovenijo, ogledali si boste razstavo in film Enotni v zmagi. Predvidena vrnitev je ob 13.30.
Z vsemi morebitnimi vprašanji se obrnite na profesorico Renato Bezjak.

Želimo vam lep dan!

(Visited 54 times, 1 visits today)