Spoštovani starši in dijaki,
 
S ponedeljkom, 18. maja 2020 so se v šolske klopi vrnili dijaki zaključnih letnikov.
 
Na podlagi argumentov in informacij predvsem s strani predsednikov ravnateljskih združenj, ki so menili, da bi vrnitev vseh dijakov v šolo ob upoštevanju vseh zdravstvenih ukrepov predstavljala nepremagljive težave pri zagotavljanju zadostnega prostora v učilnicah, pri javnem prevozu in pdb., je vlada sprejela odločitev, da bo pouk v letošnjem šolskem letu za dijake nižjih letnikov zaključil na daljavo.
Dijaki nižjih letnikov (1.-3. letniki), ki se izobražujejo na domu in pri tem nimajo dovolj ustrezne in kakovostne tehnične podpore, ali pa potrebujejo dodatno učno pomoč pri utrjevanju snovi in zaključevanju šolskega leta, so seveda vabljeni k pouku na šolo.
 
Po presoji ravnateljice in učiteljskega kolektiva šole smo povabili dijake, za katere menimo, da je prisotnost pri pouku na šoli nujna. Razredniki so vas že pozvali po določenem urniku k pouku, katerega se prosim, udeležite.
Dijaki, ki nadaljujete delo od doma (izobraževanje na domu), in niste bili pozvani v šolo, čutite pa potrebo po pouku v šoli, navežite stik z razredniki in bomo za vsak posamezni primer iskali rešitve.
 
V želji, da nadaljujete uspešno delo na domu ali v šoli in zaključite šolsko leto uspešno, vas lepo pozdravljamo celoten kolektiv Gimnazije Ormož.
 
Ostanimo zdravi,
 
Klavdija Zorjan Škorjanec,
ravnateljica
(Visited 65 times, 1 visits today)